RESET36

Reset36 is een compleet programma; voedingssupplementen, ampullen, maaltijdvervangers, intermittent fasting en extra beweging. Wij hebben de meest succesvolle methoden en producten gecombineerd om u te helpen overtollig gewicht (lichaamsvet) te laten verliezen. Na een intake-gesprek bepaalt de coach met jou de oorzaak van je overgewicht en samen kies je welke methode het best bij jou past. Maatwerk dus.

Nadat je jouw eigen SMART-doelstelling hebt vastgelegd begin je met een effectieve kuur. Daarna laten we je niet vallen, wij helpen om het resultaat vast te houden! Blijvend slank dus, eindelijk.

Een nieuw begrip in gezondheid en in afvallen. Dat klopt, RESET36 is een innovatieve methode om gewicht te verliezen, een combinatie van; voeding, suppletie en beweging, onder begeleiding van een coach.

RESET JE ENERGIE-VERBRANDING

Je lichaam vind het snel en gemakkelijk om glucose te gebruiken als energiebron. Dat kost het lichaam namelijk minder moeite (energie) in vergelijking tot het verbranden van vet.

De reset van je verbranding betekent dat je in 36 dagen je lichaam stimuleert om sneller en vaker te switchen tussen glucose-verbranding en vetverbranding.

HOE RESET JE DE VERBRANDING?

Het RESET36-programma neemt je stap voor stap mee in dit proces, wij leggen veel uit, wij geven veel informatie omdat wij geloven dat echte veranderingen voortkomen uit een noodzaak en vragen om kennis en inzicht. Daarom werken wij ook met coaches en zijn wij goed bereikbaar: klaar om jouw vragen te beantwoorden en onze kennis te delen.

Met het RESET36-programma verander je van een glucose-verbrander in een vetverbrander. Als je meerdere keren per dag koolhydraten eet blijft je lichaam deze gemakkelijke vorm van energie verbranden. Alle overtollige energie wordt dan opgeslagen als vet. Doordat je met behulp van de supplementen en de maaltijdvervangers/recepten vooral proteïnen eet en doordat je probeert 16 uur per dag niet te eten wordt je lichaam gestimuleerd om vet te verbranden en dan vooral dat opgeslagen vet rond je middel.

BLIJVEND VERANDEREN

Als je je lichaam weer hebt geleerd om te switchen tussen glucose- en vetverbranding heb je een basis gelegd om vervolgens je gewicht te beheersen. Jij bent de baas, jij bepaalt wat je eet en wat je verbrandt.

RESET36 PROGRAMMA

De start-kit bevat; 36 ampullen met L-carnitine en chroom ter ondersteuning van gerichte vetverbranding. Multivitaminen met probiotica zodat je niets tekort komt, Probiotica met vezels (prebiotica) die je spijsvertering ondersteunen en 7 dagen detox (plantaardig).

In de kit vind je ook veel informatie over het gebruik van de supplementen.

Contactgegevens

Mia Jonkman Slank en Fit

Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

Volg mij op social media

U vindt mij hier