Momentum

Succesvol afvallen of op gewicht blijven met het Momentum®  slank & fit lifestyleprogramma: kies zelf maar!

De zomer komt eraan! Een blik op de weegschaal vertelt je misschien dat er wel weer wat af mag. Of dat je nog steeds goed op gewicht bent, en dat laatste wil je dan ook wel zo houden! De keuze is aan jezelf.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het Momentum® – slank & fit lifestyleprogramma is geen dieet, maar een leefstijl verandering. En het succes bepaal je voor een groot deel zelf. Maar natuurlijk help ik je daarbij. Je kunt er voor kiezen de kuur geheel zelf te volgen, zonder begeleiding. Maar de ervaring leert dat net dat stukje extra coaching wel een belangrijke bijdrage is voor een blijvend resultaat.

logo-momentum-mia-jonkman

Wat kost het?

Voor een doos Momentum  betaal je € 169,- Dat is inclusief één consult. Natuurlijk zit er een duidelijke beschrijving bij hoe je de kuur moet volgen en krijg je van ons een eenmalige uitleg. Ook zit er een handig receptenboekje bij. Maar let op: deze kosten zijn niet declarabel bij je zorgverzekeraar. Behalve de kosten van de begeleiding bij de kuur, die zijn in sommige gevallen wel declarabel. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekering kan dus een deel  van de kosten worden vergoed. Tel daarbij op dat met behulp van begeleiding de kans op blijvend resultaat groter is. De kosten van de begeleiding zijn slechts €20,- per consult van 15 minuten.

 

 

Wanneer kan ik beginnen?

Dat zien we natuurlijk graag. En als je wilt: binnen een week. Maak vrijblijvend een afspraak. Dat kan:

  • per e-mail
  • per telefoon op 026 – 334 22 91

De keuze is aan jou!

Contactgegevens

Mia Jonkman Slank en Fit

Per 16 april 2018:
Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

Volg mij op social media

U vindt mij hier