Mia Jonkman

powerslim-mia-jonkman-02Vanaf 1985 ben ik gediplomeerd en BIG geregistreerd  fysiotherapeut. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest voor de farmaceutische industrie ben ik mij gaan toeleggen op Acupunctuur. In 1994 behaalde ik mijn diploma. Naast de Klassieke Acupunctuur heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd, waaronder auriculotherapie (ooracupunctuur). Sinds 1994 ben ik geregistreerd lid N.V.A.

In 1997 startte ik op de Cardanuslaan te Doorwerth ons Acupunctuurcentrum. Omdat het in de praktijk steeds drukker is geworden werken we sinds 2003 met meerdere acupuncturisten. Op 16 april 2018 verhuist de praktijk naar het Gezondheidscentrum Schubertplein te Doorwerth.

Sinds enkele jaren hou ik me ook bezig met orthomoleculaire geneeskunde en de psycho-neuro-immunologie.  In  2007 haalde ik daarvoor mijn diploma. Sinds 2005 ben ik lid van de M.B.O.G.  (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Vanaf  2008 ben ik gediplomeerd orthomoleculair afslankconsulente. Voor meer informatie over de Orthomoleculaire Geneeskunde kunt u ook kijken elders op deze website.

Met ingang van oktober 2010 mag ik  u graag gezichtsverjongende acupunctuur aanbieden; ik ben gediplomeerd en getraind door de wereldberoemde docent, spreker en beoefenaar van cosmetische acupuncturist Virginia Doran, M.AC. L.Ac, LMT. Zij behandelt in haar praktijk in New York diverse beroemdheden en topmodellen. Deze cosmetische acupunctuur, ook wel  “Facial rejuvenation Acupuncture” genoemd, werd ontwikkeld door Virginia Doran.

Contactgegevens

Mia Jonkman Slank en Fit

Per 16 april 2018:
Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

Volg mij op social media

U vindt mij hier