Oerslank = inzicht!

Hoe kan dat nou? Je doet er alles aan om op gewicht te blijven. Of af te vallen. Je hebt alle diëten al een keer geprobeerd  en je beweegt voldoende. Maar toch lukt het je niet om af te vallen. Of je zit in een jojo-effect en komt na verloop van tijd toch weer aan. Hopeloos, of toch niet? Oerslank is een methode die je inzicht geeft in jezelf: hoe je lichaam werkt en waarom het mis gaat bij jou.

Jij bent uniek!

Er bestaan namelijk geen ‘algemene’ regels die ervoor zorgen dat je afvalt. Ja, misschien voor even, maar dan, na verloop van tijd komen de kilo’s er toch weer aan.  En dat komt omdat jij uniek bent.  Samen met Oerslank gaan we kijken welke leefstijl het beste bij jou past, zodat je weer terugkomt in een gezond lichaam en op een gezond gewicht. Want jouw lichaam doet precies waar het voor ontworpen is: overleven!

Doe het zelf…maar niet alleen

Je kunt nu zelf de stap nemen. Samen met Oerslank help ik je om je levensstijl  aan te passen aan wat jouw lichaam nodig heeft en wat goed voor je is. Zo coach ik je op een inspirerende tocht naar wat jij wilt: een  blijvend gezond lichaam en een gezond gewicht.  Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak en kijk op oerslank.

Tot gauw!

Contactgegevens

Mia Jonkman Slank en Fit

Per 16 april 2018:
Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

Volg mij op social media

U vindt mij hier