Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Daarbij wordt uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap en je wilt graag investeren in een blijvend resultaat. En natuurlijk wil je naast een snel en blijvend resultaat ook op een gezonde manier afvallen. Door mijn ervaring ken ik de obstakels rondom afslanken maar al te goed. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en onder intensieve persoonlijke begeleiding. Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Hoe werkt PowerSlim?

PowerSlim betekent zoals gezegd niet minder eten, maar ánders eten! Het afslankprogramma heeft drie fases met elk ongeveer zes eetmomenten per dag. In de eerste, strikte fase, ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. In de tweede en overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten in de derde en laatste fase vervangen door gewone voedingsproducten. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je coach om je te begeleiden en adviseren. In deze fase zijn alleen de tussendoortjes nog van PowerSlim.

De PowerSlim producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen ze daarom de hoogste eisen aan de producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat ongeveer 20 g eiwitten per portie voor optimaal resultaat. De producten zijn gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook is een groot deel van onze producten verrijkt met kalium, chroom en inuline. Kalium draagt bij aan de instandhouding van een normale bloeddruk. Chroom zorgt voor de instandhouding van normale bloedsuikerspiegel in het bloed. Insuline is de prebiotische vezel. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Direct in de eerste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Wetenschappelijk aangetoond

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen echter aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vetinname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.

Interesse? Meld je hier aan!

Contactgegevens

Mia Jonkman Slank en Fit

Per 16 april 2018:
Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

Volg mij op social media

U vindt mij hier